Adoptie hond Nélio

Nélio

Nélio de la Ferme du Grand Roc Geboren op 19.10.2017 LOF: 5079 Identificatienummer: 250269606973154 Niet-gecastreerde reu

Woont momenteel in Frankrijk bij de fokker .

Hun dochter Aurèlie is lid van onze rasvereniging en wil graag helpen.

Nèlio is op zoek naar een nieuw gezin, liefst zonder kinderen, want hij heeft nog niet de kans gehad om met kinderen samen te zijn. Hij is een hovawart vol energie die houdt van wandelingen in het bos waar hij voor het moment vergezeld wordt door zijn moeder Jera en zijn zus Noya. Hij kent alle basiscommando’s en leert graag . Ervaren geïnteresseerden die hem liefde, aandacht en opvoeding kunnen geven en bij wie Nèlio in huis mag wonen kunnen contact nemen met ons voor meer info.

Nélio de la Ferme du Grand Roc Né le 19.10.2017 LOF: 5079 N° d’identification: 250269606973154 Mâle non castré

Je cherche une nouvelle famille de préférence sans enfants comme je n’avais pas eu l’occasion d’en fréquenter. Je suis un Hovawart plein d’énergie. J’adore les balades en forêt où je suis accompagné pour l’instant de ma maman Jera et de ma soeur Noya. J’ai tous les ordres de base et je me ferai un plaisir d’apprendre encore d’avantage de choses avec vous.

Malheureusement ma famille, qui m’entourait d’amour, ne pouvait plus me garder pour raisons personnelles. Je suis un chien très câlin. Et j’espère de tout coeur de retrouver des personnes qui pourront me donner autant d’amour et d’ attention. J’ai besoin de vivre dans la maison à vos côtés.